jazz zangeres boeken

jazz zangeres boeken

Een jazz zangeres boeken voor uw bruiloft, receptie of event? U bent bij ons aan het juiste adres. Een jazz band met zangeres is een unieke sfeermaker voor elke gelegenheid! Jazz is de perfecte muzikale omlijsting als het niet te hard mag, zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Bekijk onze exclusieve selectie van de leukste bands met zangeres. Op de bandpagina's staat uitgebreide informatie, reviews en video's. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat. We helpen u graag de juiste jazz zangeres voor uw gelegenheid te boeken!

review optreden jazz zangeres Vera

Beste Joost, Wij hebben een fantastische avond gehad en de muziek (Vera's trio)/ musici waren voortreffelijk. Prettige mensen in de omgang. Ook waren de gasten enthousiast over de muzikale omlijsting; vele complimenten gehad. Kortom, we kijken terug op een geslaagd huwelijksfeest en dank daarvoor! Jacob en Grietje

jazz zangeres boeken - achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP