jazz zangeres Rotterdam

jazz zangeres Rotterdam

Een jazz band op de receptie van uw bruiloft, zakelijk evenement of andere gelegenheid is de perfecte sfeermaker. De muziek zorgt voor een prettige sfeer waarbij uw gasten ongedwongen met elkaar in gesprek kunnen komen. Onze jazz professionals spelen strak in het pak en verzorgen muziek die swingend, relaxt en divers is. De jazz bands staan altijd in dienst van de receptie, en de musici stellen zich flexibel op naar sfeer en gasten. Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een prijsopgave op maat.

jazz band receptie - met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), of een bezetting met zangeres. Instrumentale jazzbands die bij ons vaak geboekt worden zijn het Sunny jazztrio, het JZ jazz Duo en het Gypsy Swing Trio. We hebben ook prachtige bezettingen met zang zoals; Trio Pien, Tamara Maria & Friends en Vera's Trio. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw feest, bruiloft, receptie of evenement.

relaxte achtergrondmuziek

We stellen altijd de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek voor een receptie, bruiloft of zakelijk evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

jazz zangeres Rotterdam - mobiel

Wilt u een band op verschillende plekken laten spelen. Dat is mogelijk! We hebben verschillende (jazz) bands die ook akoestisch kunnen spelen, en snel kunnen wisselen van plaats. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten een muzikaal ontvangst geven bij de entree, en de muziek later laten doorspelen op een andere plek. Geef wel altijd van tevoren aan wat de bedoeling is zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Over ons

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor diverse gelegenheden zoals; een bruiloft, een receptie, feest of zakelijk evenement.  We hebben diverse stijlen muziek in huis: klezmerjazzzangeressen, coverbands en mobiele bandjes. We werken vaak in Rotterdam en de regio Rijnmond. Locaties waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. 

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of dj te verzorgen voor uw gelegenheid in Rotterdam!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP