jazzband huren Nijmegen

Jazzband huren Nijmegen

Bent u van plan een jazzband in te huren in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan stuk voor stuk uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. Bekijk de bandpagina's met reviews, prijzen en video's, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de actuele beschikbaarheid.

jazzband huren Nijmegen - met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Of heeft u graag muziek met zang? Ook hier hebben we een uitgebreid aanbod van. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw feest, bruiloft, receptie of evenement.

recensie JZ Duo (villa Brakkenstein Nijmegen)

We hebben heel veel goede reacties gehad op jullie muziek (JZ Jazzduo). Jullie waren een goede keus en zal jullie dan ook van harte aanbevelen mocht iemand muziek zoeken. Marieke en Kees van den Heuvel

jazzband huren Nijmegen voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. We werken met de beste jazzprofessionals en verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazzbands voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Nijmegen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Landgoed Brakkesteyn, de Meesterproef, 't Sfeerhuys en de Vereeniging.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazzband te boeken voor uw gelegenheid in Nijmegen!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP