jazztrio Breda

jazztrio Breda

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Breda? Muziekbureau Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazztrio Breda boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina's staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle jazztrio's stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

review jazztrio Monte Carlo Fazanterie Breda

Beste Joost. Nogmaals dank voor je snelle reacties steeds. De muziek van het Monte Carlo Trio was precies wat we wilden. De mensen konden goed met elkaar praten, maar er was ook gelegenheid om wat te dansen. Prima dus!

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Breda waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: theater de Avenue, Hotel Nassau en Landgoed Wolfslaar. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Breda.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP