Klassieke muziek achtergrond

Klassieke muziek achtergrond

Lichte klassieke muziek is uitermate geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens een zakelijke evenement. We verzorgen veel live muziek voor evenementen zoals: een congres, diner, receptie, jubileum, afscheid of een opening. Onze muziekprofessionals stellen alles in het werk om een prettige sfeer te creëren waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Bedrijven die u voorgingen zijn onder andere: KLM, Hilton, RAI vereniging, Frits Philips Muziekcentrum, Hotels des IndesZoo Antwerpen. Neem vrijblijvend contant op om de mogelijkheden voor evenement te bespreken.

reactie klant duo Classica

"Veel dank voor uw bericht en de professionele bemiddeling. De dames (klassiek duo Classica) waren keurig op tijd en hebben ons met een mooi romantisch repertoire verrast. Ik heb hun inzet, toewijding en flexibiliteit zeer weten te waarderen. Georg König"

klassieke muziek achtergrond

De klassiek musici spelen over het algemeen akoestisch (zonder versterking), en in sommige gevallen licht versterkt. Dat heeft veel voordelen. Geen gesleep met grote installaties! De ensembles gebruiken weinig ruimte en hebben behalve een speelplek vaak niks nodig. Een ander voordeel is dat de musici kunnen wisselen van plek. Zo kunnen ze bij de ontvangst spelen en later op een andere plek.

over ons

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen. Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een concert. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP