Klassieke muziek bruiloft

Klassieke muziek bruiloft

Bent u op zoek naar klassieke muziek voor het muzikaal omlijsten van uw bruiloft? U bent bij ons aan het juiste adres. We werken met de beste klassieke muziekprofessionals en staan u graag bij in het verzorgen van muziek voor uw trouwdag. Onze artiesten verzorgen prettige sfeermuziek op voor of achtergrond. De muziek staat altijd in dienst van de gelegenheid en uw gasten. Bekijk en beluister de artiestenpagina's, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

ceremonie

klassieke muziek, mits niet te zwaar, is een bijzondere sfeermaker op uw bruiloft. We verzorgen vaak muziek op maat tijdens de huwelijksceremonie. In overleg met u bepalen we het juiste repertoire en de muzikale invulling tijdens de ceremonie. Het repertoire gaat altijd in overleg met u om tot een juiste invulling te komen.  Specifieke wensen voor uw huwelijk zijn altijd bespreekbaar, we denken graag met u mee!

klassieke muziek bruiloft

De door ons geboden klassieke muziek is ook uitermate geschikt voor het muzikaal omlijsten van een huwelijksreceptie. De musici zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Ook hier bespreken we altijd uw wensen vooraf om tot een juiste muzikale invulling te komen.

reactie klant Alla Classica

"We just wanted to let you know that we were delighted with your performance (Alla Classica) during our wedding on the 20th of August. It made the ceremonie extra special to us. Koen en Maartje"

akoestische klassieke muziek

De klassiek musici spelen over het algemeen akoestisch (zonder versterking), en in sommige gevallen licht versterkt. Dat heeft veel voordelen. Geen gesleep met grote installaties! De ensembles gebruiken weinig ruimte en hebben behalve een speelplek vaak niks nodig. Een ander voordeel is dat de musici kunnen wisselen van plek. Zo kunnen ze bij de ontvangst spelen en later op een andere plek.

over ons

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen. Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een concert. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP