Klezmerband Maastricht

Klezmerband Maastricht

Op zoek naar een klezmerband voor uw feest of bruiloft in Maastricht? Onderstaande klezmer groepen spelen klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën. Balkanritmes, swingende zigeunermuziek, bescheiden sfeermuziek, melancholische melodieën.. deze groepen hebben het allemaal in huis! De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of receptie. De muzikanten voelen precies aan of ze op de achtergrond spelen of juist meer op de voorgrond kunnen treden. Bekijk de klezmerband pagina's en neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en al uw vragen.

klezmerband Maastricht mobiel en onversterkt

De meeste groepen kunnen tijdens een optreden van plek wisselen (per set), of al spelend zich verplaatsen. De musici spelen in dat geval akoestisch, in andere woorden: zonder versterking. Indien nodig kunnen de groepen uiteraard ook met lichte versterking spelen. Ook dit gebeurt in overleg met de klant. Vragen? We horen het graag!

reactie klant Tzivalo (bruiloft)

Klezmertrio Tzivalo eeft op een prachtige zomerse dag opgetreden tijdens onze bruiloft. Terwijl wij met onze gasten proostten op ons trouwen, speelde het Trio in de tuin waar wij ons feest gaven klezmer en zigeunermuziek, zowel vrolijke als melancholische nummers, wat perfect paste bij de ontspannen en feestelijke sfeer op ons feest. Sybolt en Jasmijn

diverse gelegenheden klezmerband Maastricht

Muziekbureau Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Maastricht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Museum aan het Vrijthof, Landgoed Heerdeberg, Maastricht-Airport, Meet Maastricht, TEFAF,  Château Neercanne, La Bonbonnière, Kasteel de Hoogenweerth en Château St. Gerlach. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band te boeken voor uw bruiloft in Maastricht.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP