Klezmerband Rotterdam

Klezmerband Rotterdam

Op zoek naar een klezmerband voor uw feest of bruiloft in Rotterdam? Onze klezmerbands verzorgen feestelijke, vrolijke en melancholische muziek voor uw feest, borrel, bruiloft of evenement in Rotterdam en omstreken! Van prachtige Oost-Europese melodieën, tot opzwepende Balkan muziek.. de klezmerbands hebben het allemaal in huis.  De muzikanten voelen precies aan of ze op de achtergrond spelen of juist meer op de voorgrond kunnen treden.

reactie klant Tzivalo - optreden SS Rotterdam

Beste Joost, Tzivalo Mazzel heeft aan alle verwachtingen voldaan. Heerlijke klezmerband en ontzettend aardige mensen. Mochten we nog een gelegenheid hebben dan zal ik je zeker weer benaderen. Bedankt! mevr. E. van Driel

klezmerband Rotterdam - mobiel en onversterkt

De meeste groepen kunnen tijdens een optreden van plek wisselen (per set), of al spelend zich verplaatsen. De musici spelen in dat geval akoestisch, in andere woorden: zonder versterking. Indien nodig kunnen de groepen uiteraard ook met lichte versterking spelen. Ook dit gebeurt in overleg met de klant.

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  vaak muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner.  We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer, akoestisch bandje of Dj. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen.

Wij helpen u graag om de  ideale klezmerband te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP