reacties van klanten!

JZ Duo

Achtergrondmuziekwalking dinner en oratie
Rechtbank
te Utrecht

Beste Joost,

Heel hartelijk dank voor het optreden van het JZ jazzduo vorige week dinsdag bij het feest tgv mijn oratie. De avond was zeer feestelijk en de muziek van het duo heeft bijgedragen aan de sfeer. Ik heb leuke reacties van de gasten gehoord.

Met vriendelijke groet
Jan Willem

Go Bananas

Verjaardagsfeest
Qbeach, Badhoevedorp

Dag Joost,

We hebben een hele mooie avond achter de rug. Veel positieve reacties, ook over de band. Liep allemaal heel soepel; Sonja heeft ook nog nummer gezongen. Hoop dat de heren ook een mooie avond hebben gehad.

Dank nogmaals.

Hartelijke groet,
Maarten

Gypsy Swing Trio en Go Banana

Bedrijfsfeest PDX services

Voor ons bedrijfsfeest wilden wij een variatie aan muziek en Joost Zoeteman heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Voor het “rustigere” deel van het feest heeft het Edison Jazz trio ons gespeeld. Prachtige muziek, geweldige muzikanten en perfect voor het moment. Toen het tijd werd om de voetjes van de vloer te doen heeft “Go Bananas” het stokje overgenomen. De band is maar drie man sterk, maar zetten echt iets neer! Ook hier weer zeer professionele muzikanten en gewoon weg goede muziek. De communicatie met zowel de muzikanten ter plaatse alsook met Muziekbureau Zoeteman in aanloop naar het feest toe, verliep bijzonder prettig. Kortom, een aanrader. Bedankt Joost, bedankt Gypsy Swing Trio en bedankt Go Bananas!

Wendy August - PDX Services

Gypsy Swing Trio

Bruiloft
Ommuurde Tuin te Renkum

Beste Joost,

We genieten al twee weken na van die mooie trouwdag. Dat jullie daar speelden, lekker onder de walnotenboom op die prachtige buiten locatie, gaf zoveel extra sfeer aan het feest. Vele gasten hebben ons later nog verteld hoe goed ze de muzikanten vonden en hoe passend ze de muziek vonden. Het lekker swingen op het einde maakte het helemaal af!

Dank nogmaals voor jullie mooie bijdrage aan onze trouwdag. Beoordeling: 5 sterren!

Groet, Marcel en Mirjam de Ridder

 

Gypsy Swing Trio

Bruiloft
Ommuurde Tuin te Renkum

Beste Joost,

We genieten al twee weken na van die mooie trouwdag. Dat jullie daar speelden, lekker onder de walnotenboom op die prachtige buiten locatie, gaf zoveel extra sfeer aan het feest. Vele gasten hebben ons later nog verteld hoe goed ze de muzikanten vonden en hoe passend ze de muziek vonden. Het lekker swingen op het einde maakte het helemaal af!

Dank nogmaals voor jullie mooie bijdrage aan onze trouwdag. Beoordeling: 5 sterren!

Groet,
Marcel
en Mirjam de Ridder

Sunny Jazztrio 

Feest
Golfclub, Best

Hallo Joost,

Het was echt fantastisch. Precies de passende muziek voor ons feest! Wij zullen je aanbevelen voor toekomstige feesten en partijen. Ik hoop dat je snel herstelt van de corona.

Hartelijk dank en vriendelijke groet, 
Cees 

Bruiloft
Bistro Belle, Oud-
Zuilen

Hallo Joost

Heel veel dank voor jullie muzikale bijdrage op ons huwelijk, afgelopen zaterdag! Het was de perfecte toevoeging aan het geheel en precies de sfeer die we voor ogen hadden. Ook van onze gasten, waar veel (professionele) muzikanten en jazzliefhebbers tussen zaten, kregen we uitsluitend positieve reacties. 

Nogmaals veel dank en wellicht tot een volgende keer!

Groeten Ralph

Bruiloft
Landgoed Heerdeberg, Cadier en Keer

Wij hebben gisteren een geweldige dag gehad! Jullie muziek bij de borrel was ontzettend leuk en sfeer verhogend. Paste erg goed bij de setting. Door de drukte inderdaad helaas niet even jullie kunnen bedanken, maar we waren er erg blij mee en dus heel erg bedankt dat jullie op onze bruiloft wilde spelen.

Groeten

Martine en Paul

 

Koffer Trio

Bruiloft
Hoekelum, Bennekom

Goedemorgen Joost,

Bij deze willen wij jou hartelijk bedanken voor de bemiddeling met Raphael / het Koffer Trio. Ik heb Raphael vanmorgen zelf gebeld en persoonlijk bedankt.

Ook willen we je laten weten dat we dankzij Raphael en de twee andere bandleden - het Koffer Trio - een fantastische feestavond op onze bruiloft hebben gehad.

Wat een geweldige band! Van begin tot eind speelden ze perfect in op de sfeer en wensen van al onze gasten van jong tot oud waardoor we de hele avond de dansvloer vol hebben gehad met hele blije gezichten!

Ook in de pauze - tussen de 3 bandsessies door - speelde Raphael als een prof. DJ in op de menigte waardoor ook de wat jongere gasten een geweldig feest hebben beleefd.

Allemaal super bedankt voor de mooiste avond van ons leven!

Warme groet,
Barry en Miranda

Klantenavond Saga Furs

Het was perfect verlopen. Ik ben erg tevreden. Het was voor de muziekanten wellicht anders dan normaal, omdat onze groep vooral onderling aan het praten waren en daarom weinig aandacht gaven aan de band.Maar we hebben heel veel positieve reacties gekregen over de muziek stijl en de kwaliteit. Dus ook zonder dansende mensen en veel applaus, hierbij mijn welgemeende applaus! Top gedaan. Bedankt.

Groeten Michiel Zoontjen

Klezmertrio Cacoca

Bruiloft
Salons Hof te Damme, Kallo

Het liep op rolletjes, zalige muziek, niets dan lof! Echt, dit is perfecte muziek op elke gelegenheid waar je vrolijk mag zijn.

Zeer hartelijke mensen ook. 10/10, vijf sterren, een tien met een griffel en een zoen van de juffrouw.

Groeten
Oleg & Tessa

Bruiloft
Hortus
Botanicus, Amsterdam

Wauw.. wat hebben we intens genoten van de prachtige muziek tijdens onze bruiloft. We hadden werkelijk niet durven dromen dat het allemaal zó mooi zou worden! van de brides waltz aan het begin tot het magische 'firn di mekhutonim aheym' dat zo veel mensen in de zaal raakte en de vrolijke muziek tijdens de borrel.. Een grote hulde aan het klezmertrio! Jullie hebben echt een grote bijdrage geleverd aan dit hoogtepunt van ons leven en daar zijn we jullie intens dankbaar voor! Fijne week gewenst en we zullen jullie van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen die op zoek zijn naar klezmer muziek!

Groet,
Daniel en Jule

ONZE AANPAK IS EENNVOUDIG EN HELDER

Heeft u toch nog vragen? Raadpleeg onze Q&A of neem contact met ons op.

01

Kies een band of DJ

02

Check prijs en beschikbaarheid

03

Plaats gratis een optie

04

Wij nemen contact met je op

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP