zigeunermuziek gitaar

zigeunermuziek gitaar

Gitaar en zigeunermuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de bekende stijl gypsyjazz. Deze muziek is in de jaren 40 bekend geworden door Django Reinhardt, en in Nederland door het befaamde Rosenberg Trio. Deze gitaar muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek voor een feest, bruiloft of evenement. De muziek is feestelijk en virtuoos, maar werkt ook goed als sfeermuziek op de achtergrond. Het Gypsy Swing Duo Trio met violist Wattie Rosenberg is bij ons de zigeunermuziek band die deze muziek verzorgt. De band behoort tot de top van Nederland en speelde al door heel Europa.

review Gypsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone en Rob

andere stijlen zigeunermuziek

Naast gitaar gipsy jazz bieden wij ook andere stijlen zigeunermuziek. Zigeunerorkest Brandt bewaakt de familietraditie met hun traditionele zigeunermuziek. Ook hebben we Trio Cacoca dat klezmer speelt, een muziek die aanverwant is. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen,

zigeunermuziek gitaar - diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Mauritshuis, Grachtenhuis.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale zigeunermuziek band, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP