zigeunermuziek viool

Zigeunermuziek viool

De viool is het zonder twijfel meest kenmerkende instrument uit de zigeunermuziek. Wij bieden verschillende stijlen zigeunermuziek waarbij de viool een belangrijke rol heeft. Van swingende gipsy jazz tot de prachtige melancholische melodieën uit Hongarije en Roemenië. De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement. We werken met de beste bands en stellen uw wensen en gasten altijd voorop.

review klant zigeunerorkest Brandt

Beste Joost, via deze weg wil ik je graag bedanken. Complimenten voor het zigeunerorkest Brandt. De musici waren ruim op tijd aanwezig en hebben werkelijk prachtig gespeeld. Ook hebben ze nog spontaan een nummer begeleid wat erg leuk was. We bevelen ze van harte aan! Mochten we nog een een feest geven dan zullen we zeker aan jullie denken. Hartelijke groet, Marijke en Dieter

mobiel en onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands (Gypsy Swing Trio, Klezmer trio Mazzel en Cacoca) zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Zigeunermuziek viool -diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Mauritshuis, Grachtenhuis.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale viool zigeunermuziek band, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP