zigeunermuziek

zigeunermuziek

Wanneer u op zoek bent naar zigeunermuziek bent u bij ons aan het juiste adres. Van swingende gitaar gipsy jazz in navolging van Django Reinhardt, tot prachtige traditionele zigeunermuziek met viool uit Hongarije en Roemenië. Wij zijn erg trots op onze selectie van de zigeunerorkesten en gipsy bands. De muziek is uitstekend geschikt voor muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of zakelijk evenement.

review optreden Gypsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone en Rob

onze zigeunermuziek bands:

Zoals gezegd zijn we erg trots op onze selectie bands. Zigeunerorkest Brandt is een authentiek familie orkest dat de Nederlandse traditie van gypsy muziek voortzet. Het Gypsy Swing Trio speelt met violist Wattie Rosenberg, uit de bekende muzikale familie Rosenberg (denk aan het Rosenberg Trio). Kortom, binnen de zigeunermuziek hebben we voor een ieder wat te bieden.

zigeunermuziek professionals

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Al onze musici zijn professionele musici met veel ervaring, en specialisten in een specifieke stijl zigeunermuziek zoals; gypsyjazz/Hot Club de France, Balkan en klezmer, traditionele muziek en Roemeense/Hongaarse muziek. De musici spelen stak in het pak en zorgen voor een goede uitstraling en sfeer waarbij uw gelegenheid en gasten altijd voorop staan. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, een offerte op maat en al uw vragen.

over ons bureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties, evenementen en trouwfeesten door heel Nederland en België. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziek, gipsy trio, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Kromhouthal, Hotel des Indes, Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Hilton Amsterdam.

Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale zigeunermuziek in te huren voor uw gelegenheid.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP