zigeunerorkest

zigeunerorkest

Wanneer u op zoek bent naar een zigeunerorkest voor uw receptie, feest, of huwelijk, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een exclusieve selectie van top zigeunerorkesten in verschillende zigeunermuziek stijlen. Zo bieden wij onder andere traditionele gypsy muziek van het echte familie zigeunerorkest Brandt en swingende gypsyjazz van het Gypsy Swing Trio met violist Wattie Rosenberg. De muziek is geschikt voor diverse gelegenheden, van concert tot sfeervolle muzikale omlijsting.

zigeunerorkest als achtergrondmuziek

Onderstaande zigeunerorkesten worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan uit professionele gypsy musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. De kleine bezettingen zijn tevens mobiel en kunnen, indien gewenst, op verschillende plekken spelen. De musici stellen zich dienstbaar op en kunnen zowel feestelijke muziek maken, als achtergrondmuziek verzorgen. Zo bent u verzekerd van een goede sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

review klant zigeunerorkest Brandt

Alle complimenten voor het zigeunerorkest Brandt. Goede musici, goede sfeer, vriendelijk, meewerkend. Kortom, top! Ruben

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP